Despre mine

Despre Mine

Sunt Valentina, terapeutul care ascultă cu inima deschisă, care îmbrățișează cu compasiune și care ghideaza cu înțelepciune către întregire și echilibru, o femeie fericita, care își trăiește pasiunea și își împlinește menirea în fiecare respirație. Scopul meu este sa ajut oamenii sa aiba o viata echilibrata, sanatoasa, plina de frumusete si vitalitate.

Am absolvit Facultatea de Drept, dar am ales sa lucrez in Resurse Umane. Chiar daca aveam jobul pentru care muncisem foarte mult, simteam totusi, ca nu ma implineste sufleteste, asa ca intr o buna zi, mi-am propus sa-mi urmez inima catre pasiunea mea si am decis sa plec. Cu inima deschisă și plină de speranță, am lăsat în urmă „strălucirea” lumii corporatiste, un loc în care nu mă mai regăseam cu adevărat si am îmbrățișat, calea terapiilor alternative, un drum presărat cu provocări, dar și cu satisfacții nespus de mari. 

Am devenit un căutător al adevărului ascuns în natură, învățând să folosesc darurile ei pentru a vindeca rănile ascunse ale sufletului și trupului. Pe acest drum, am descoperit nu doar puterea incredibilă a plantelor și a tehnicilor străvechi de vindecare, dar și pe mine însămi, redescoperindu-mi forța interioară și capacitatea de a aduce alinare și lumină în viețile celor aflați în suferință. 

Astfel, povestea mea continuă să se scrie, zi de zi, în această lume de culori nesfârșite și de emotii traite. Este o poveste despre curajul de a urma calea pasiunii, despre puterea vindecătoare a naturii și despre descoperirea propriei lumini interioare. În fiecare fir de iarbă, în fiecare adiere de vânt, găsesc inspirație și speranță, amintindu-mi că, într-adevăr, totul este posibil pentru cei care cred și care îndrăznesc să viseze. Se spune ca ”IUBIREA gaseste intotdeauna o cale”.

 

Am studiat vechile terapii, am explorat tainele contemporane ale vindecării naturale și am învățat să citesc limbajul subtil al corpului, al fetei și al ochilor.

Experienta mea de 14 ani in consiliere si terapii naturiste, dar si in tehnici de reintinerire faciala, m-au ajutat sa inteleg importanta identificarii si eliminarii cauzelor principale ale imbolnavirii si  imbatranirii. Am colaborat cu cele mai bune centre, fundatii, clinici si spa uri din Bucuresti, printre care, Clinica Trisan, Centrul MDA Terapii, Centrul Spa Shakti, Clinica MedySport Line, Centrul Promama si Fundatia Caritas, unde am fost voluntar pentru copii cu dizabilitati timp de 4 ani.

În fiecare zi, îmi găsesc bucuria în lumina din ochii copiilor pe care îi îmbrățișez cu dragoste, în oamenii pe care îi intalnesc și îi inspir, în puterea de a aduce alinare și vindecare acelor suflete indurerate. Fiecare zâmbet pe care îl aduc pe chipul cuiva, fiecare suferință pe care o ameliorez, fiecare durere pe care o tratez, este o notă de mulțumire în simfonia vieții mele.

Ma simt implinita cand însoțesc oamenii spre ceeace pot deveni si spre o viata cu echilibru si bucurie. Sunt recunoscatoare mentorilor care m-au format si mi au fost alaturi de a lungul timpului. 

Multumesc mentorilor mei, prof.dr.Vasile Melnic, Andrew Zopoos, dr. Vasile Osan, Leontina Studineanu, Mircea Stefea, Alin Simion, Adrian Florea, Carleta Tiba, dr. Floarea Damaschin, Alexandru Stanciu, Suada Agachi, Alexandru Bocunescu, Franco Canteri, Francesca Lardo, Daniela Dumitru, Geo Bogdan, AnaMaria Nicola, etc. dar si oamenilor minunați care mi-au fost alături, fiecare slefuindu-mă cu delicatețe și îndrumându-mă pe drumul acestei călătorii minunate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Absolventa Facultatea de DREPT, Bucuresti

Absolventa a Cursurilor ANATECOR – specializari in Fitoterapie, Reflexoterapie, Masaj de Relaxare, Masaj Terapeutic, Masaj de Drenaj Limfatic– Lectori: Leontina Studineanu, Mircea Stefea, Lidia Barsan, Remus Tănase, Ioan Haiduc,Traian Stanciulescu, Maria Pop,                     

Alte cursuri absolvite:

 • Iridologie –  prof. dr. Vasile Melnic din Republica Moldova,
 • Nutritie – dr. Floarea Damaschin,  Alex Stanciu
 • Terapia Bowen,  Rejuvance – lifting facial natural – Academia  BOWEN din Australia –  Andrew Zopoos
 • Masaj facialFrancesca Lardo
 • YOGAFace – Fumiko Takatsu, Danielle Collins
 • Face Fitness – Cristina Oboroc
 • Access Bars si Access Energetic Facelift  – dr. Carleta Tiba
 • AromaterapieFranco Canteri
 • Tehnici de Citire a Chipului – Suada Agachi 
 • Face Keys –  Alexandru Bocunescu
 • Remedii florale Bach – Claudia Cabat
 • Theta Healing – dr Mircea Rusu
 • Qi Gong, Tai Chi, Feng Shui – Maestru Adrian Florea
 • Multe alte cursuri si workshopuri de dezvoltare personala
 • Voluntariat la Asociatia Caritas din Bucuresti – am lucrat cu copii cu dizabilitati precum Sindrom Down, Autism, ADHD, Epilepsie, Tetrapareza spastica, etc.

Daca esti in cautarea unui terapeut, unui indrumator, te incurajez sa opresti putin din forfota gandurilor si sa-ti imaginezi, … Cum ti-ai dori sa fie terapeutul tau?

Terapeutul se simte {alege} cu inima, nu cu mintea.

DE CE sa ma alegi pe mine?

Tot ceea ce cuprinde acest site, este parte din mine, din pasiunea, experienta

si evolutia mea, pe care vreau sa le dau mai departe, oamenilor interesati de un stil de viata sanatos si armonios. Aici gasesti terapii si remedii naturiste, dar si informatii corecte despre cum poti avea grija de sanatatea si frumusetea ta, care te incurajeaza sa fi mai puternic, mai increzator, mai sincer, dar si mai bun, mai iubitor, atat cu tine, cat si cu oamenii din jurul tau.

„IUBIREA  este CALEA, ADEVARUL  si VIATA.” … pentru mine ISUS este IUBIREA.