Masajul de Drenaj limfatic pentru femei

REVERA - Detox Pentru Suflet si Corp

Masaj de Drenaj Limfatic

Masajul de drenaj limfatic este o metoda delicata, dar puternica, de masaj, pentru detoxifiere, tonifiere si revitalizare, care vizeaza stimularea sistemului limfatic al corpului.

Masajul de drenaj limfatic consta intr-un preso-masaj efectuat cu manevre lente, delicate si armonioase, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici, care filtreaza si purifica limfa, acestia fiind localizati preponderent la nivelul gatului, pieptului, pe abdomen, brate si picioare.

Limpezire Interioara, Stralucire Exterioara.

 1. Detoxifiaza, prin intensificarea schimburilor nutritive si eliminarea toxinelor;
 2. Intareste sistemul imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, oferind o mai buna protectie impotriva infectiilor si bolilor;
 3. Reduce depunerile de grasime si a celulitei prin stimularea la nivelul microcirculatiei;
 4. Reduce edemele (edemele sint provocate de stagnarea singelui in vene sau de prezenta unei cantitati mari de clorura de sodiu si apa in singe; de obicei, edemele sint localizate la nivelul picioarelor si miinilor);
 5. Regenereaza, util in cazul unei pieli uscate si descuamate;
 6. Imbunatateste circulatia sanguina facilitand astfel oxigenarea si nutritia optima a celulelor.
 7. Amelioreaza simptomele limfedemului, care cauzeaza umflaturi, mai ales in brate si picioare.
 8. Recupereaza postoperatoriu si postraumatic prin accelerarea procesului de vindecare, reducerea inflamatiei si ameliorarea durerii dupa interventii chirurgicale sau accidentari.
 9. Diminueaza Stresul si Oboseala: prin efectele relaxante, contribuie si imbunatateste starea generala.
 10. Asigura suport in dietele de slabire: Ca suport in procesul de slabire si in programele de detoxifiere, drenajul limfatic poate complementa eforturile de dieta si exercitiu fizic, ajutand la eliminarea excesului de lichid si la tonifierea corpului.
 11. Imbunatateste  sanatatea pielii: Datorita efectului sau detoxifiant si de imbunatatire a circulatiei, drenajul limfatic poate avea rezultate pozitive asupra aspectului si sanatatii pielii, contribuind la diminuarea problemelor cutanate, cum ar fi celulita, acneea sau eczemele.
 12. Inainte si Dupa zboruri lungi: previne edemele si disconfortul asociat cu calatoriile lungi cu avionul, drenajul limfatic poate fi o solutie eficienta, ajutand la reducerea acumularii de lichide si la prevenirea trombozei venoase profunde.

DE RETINUT!

Drenajul Limfatic are contraindicatii in: astm bronsic, hipotensiune, inflamatie si infectii cauzate de bacterii, virusi sau alergeni, eczeme, febra, insuficienta cardiaca, hipertiroidism, tuberculoza, tumori maligne (din teama de a nu se raspindi cancerul), afectiuni renale severe, probleme cardiace majore, tromboza si flebita (prin masaj pot fi eliberate cheagurile de singe).

In concluzie, masajul de drenaj limfatic nu este doar o experienta relaxanta, ci si o investitie in sanatatea ta. Descopera aceasta forma unica de terapie si bucura-te de multiplele beneficii pe care le ofera pentru intregul tau corp!

Un Pas Spre Puritatea Corpului si a Mintii.

Este esential ca orice persoana interesata de aceasta terapie sa consulte un specialist inainte de a incepe tratamentul, pentru a se asigura ca nu exista contraindicatii specifice starii sale de sanatate.