Magazin

IRIDOLOGIA

O abordare contemporana a intelepciunii antice

Prof. Dr. Vasile Melnic din Republica Moldova, este recunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul iridologiei, o ramură a medicinii alternative care se concentrează pe studiul irisului pentru a oferi indicii despre starea generală de sănătate a unei persoane. Cu specializări în Neurologie și Gastroenterologie, dr. Melnic aduce o perspectivă medicală în practica iridologiei. El susține că irisul poate dezvălui informații despre bolile curente și moștenite, precum și despre diverse alte condiții de sănătate, prin analiza modificărilor care apar la nivelul irisului. Această metodă de diagnosticare, descrisă ca rapidă și informativă, poate dura de la 2-3 minute pana la 30-40 minute și este văzută ca un instrument valoros pentru identificarea precoce a potențialelor probleme de sănătate.

Ultima sa carte, IRIDOLOGIA  – O abordare contemporana a intelepciunii antice*, reprezintă o lucrare de referință în acest domeniu, oferind o sinteză a experienței și cunoștințelor sale acumulate in peste 40 de ani de experienta. Publicată în anul 2023, cartea este scrisă în limba română și cuprinde 720 de pagini. Aceasta detaliază metodele și tehnicile iridologiei, împărtășind cu cititorii modul în care analiza irisului poate contribui la evaluarea stării de sănătate și la prevenirea bolilor. Prin combinarea fundației sale solide în medicina convențională cu practica iridologiei, Dr. Vasile Melnic subliniază importanța unei abordări holistice a sănătății, promovând metode de tratament care încorporează atât cunoștințele medicale tradiționale, cât și cele alternative.

Prof. Dr. Vasile Melnic rămâne o figură marcanta în aceasta ramura, contribuind semnificativ la dezvoltarea cunoștințelor despre Iridologie.

MAgia MAternității – Povești despre Alăptare

Ghid practic bazat pe 15 ani de cazuri reale

Majoritatea mamelor simt o mare greutate în a se conecta cu bebelușul lor după venirea sa pe lume, ceea ce le face să se simtă confuze, frustrate, chiar copleșite.

Primele clipe petrecute cu bebeșulul imediat după naștere și, ulterior, alăptarea, sunt cheia succesului în construirea unui atașament profund. Mai mult, este vorba de startul sănătos în viața copilului tău și în viața ta de mamă.

Am scris aceasta carte pentru a te ajuta să alăptezi cu succes încă de la început și să te bucuri cu adevărat de experiența MAgică a MAternității.

Sorana „ProMAMA” Mureșan

Autor, Consultant în Alăptare Certificat Internațional (IBCLC), Fondatorul Asociației ProMAMA

Număr de pagini: 484