Iridologie

IRIDOLOGIA

O Radiografie a Sănătății Tale la Îndemâna Ochilor

Într-o lume în care sănătatea devine din ce în ce mai mult o prioritate, IRIDOLOGIA își face loc ca o metodă revoluționară de evaluare a stării de sănătate. Această tehnică unică, bazată pe analiza detaliată a irisului ochiului, oferă o fereastră spre sănătatea ta internă, deschizând ușa către o înțelegere profundă a organismului tău.

Ce este IRIDOLOGIA?

Iridologia nu este o metodă de diagnostic, cum greșit se înțelege, este un instrument folositor de evaluare a stării noastre de sănătate, este extrem de eficientă în profilaxie, deoarece pacientul poate primi recomandări utile referitoare la prevenție, hidratare, alimentație, mișcare fizică în funcție de predispozițiile și tulburările prezente la nivelul irisului. În acest fel putem preveni aparita unor boli sau cronicizarea unor afecțiuni.

Cum se realizeaza CITIREA?

 1. Fotografierea Irisului, se face utilizând tehnologie de ultimă generație, irisul este fotografiat cu un microscop specializat, la cabinet sau dacă dețineți o cameră foto, cu funcție macro sau un smartphone performant, în spațiul dvs de acasă, prin transmiterea pozelor pe mail.
 2. Evaluarea Verbală, consta într o conversație de 30 de minute, unde îți vor fi dezvăluite tainele ascunse din iris, oferindu-ți interpretări verbale ale observațiilor văzute în ochi, plus poze calitative, de înaltă rezoluție, cu ochii/irișii tăi.
 3. Analiza Detaliată, consta într un raport personalizat și detaliat asupra stării de sănătate, la care se vor adăuga sugestii de tratament pe bază de plante, cât și o dieta, adecvată, plus poze calitative, de înaltă rezoluție, cu ochii/irișii tăi.

CE PUTEM AFLA din Examinarea Irisului?

 • Părţile slabe şi puternice ale organismului, Starea sistemului imunitar
 • Capacitatea de recuperare după boală ,
 • Dezechilibre hormonale
 • Alergii și intoleranțe alimentare
 • Gradul de intoxicare (cu toxine endo şi exogene),
 • Circulaţia periferica şi centrală, circulaţia limfatică,
 • Structura corpului nostru (slabă-medie-bună),
 • Starea psihică (anxietate, depresie, astenie etc),
 • Nivelul de stres și oboseală
 • Funcționarea organelor interne
 • Traumatisme avute la nastere,
 • Predispoziţiile moştenite de la parinti (atentie, moştenim predispozitia şi nu boala),

Beneficiile IRIDOLOGIEI:

– Detectarea Timpurie:Iridologia poate dezvălui probleme de sănătate încă din stadii incipiente, oferindu-ți șansa de a corecta din timp stilul de viața si dieta, pentru a lua masuri preventive prin care organele slab genetice sa funcționeze normal fara a le supraincarca.

– Personalizare Terapeutică: Vei beneficia de recomandări personalizate pentru  starea ta de sanatate.

Iridologia este o stiinta de perspectiva, vizand profilaxia bolii,

Este rapida, nedureroasa, informativa, permite depistarea unor boli în fazele preclinice cand se pot trata mai ușor și practic nu are contraindicații.

Folosită în mod responsabil și în colaborare cu medici, această practică poate aduce beneficii semnificative. Cu detectarea timpurie a problemelor de sănătate și personalizarea abordărilor terapeutice, iridologia devine o unealtă utilă în menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate a individului.

DE CE Să Ma Alegi PE MINE?

– Colaborarea cu dl dr Vasile Melnic, prin realizarea unei analize detaliate, doar pentru cazurile complicate de Neurologie sau Gastroenterologie. Durata analizei oferite de dl dr Melnic, este intre 2 si 6 saptamani, in functie de starea dansului de sanatate.

Primesti gratuit poze calitative, de inalta rezolutie, cu ochii/irisii tai.

– Experiența remarcabila, 12 ani de experienta practică si colaborare cu dl dr Vasile Melnic,

– Aparatura de ultima generatie, fara sa ti creez disconfort,  de la lanterna puternica si lupa in ochi.

– Confidențialitate: Datele tale sunt în siguranță, tratate cu maximă seriozitate și transmise în mod securizat.

– Iridologia cere Pasiune, Studiu, Cercetare si Multa Practica.

“Una din cele mai frumoase ramuri din medicina este Iridologia. Aceasta disciplina este o culegere de informatii despre starea corpului omenesc, care, ca nici o alta metoda de evaluare, permite medicului/terapeutului, in cateva secunde, sa-si faca o prima impresie despre starea fizica si emotionala a pacientului, cum ar fi: forta vitala mostenita, partile slabe si tari ale corpului (pe sisteme si organe), bolile mostenite, predispozitie la infectii, alergii, boli autoimmune, boli in stadii incipiente, predispozitie la oricare boala, etc. Ochii nu sunt numai oglinda sufletului, ci si a … starii de sanatate”.  Dr Vasile Melnic

Este important să menționăm că iridologia nu este recunoscută oficial ca metodă de diagnostic și nu înlocuiește consultațiile medicale tradiționale. Totuși, mulți oameni aleg să exploreze această cale pentru a-și înțelege mai bine corpul și pentru a lua măsuri preventive.

Fie că ești în căutarea unei metode preventive sau că te confrunți cu provocări ale starii de sănătate, Iridologia îți stă la dispoziție ca o lumină ghid în îngrijirea personală.

Contactează-mă azi și deschide-ți calea către o viață plină de sănătate și armonie!