RejuVal Masaj Capo-facial

Masaj facial REJUVAL

Fiecare Atingere Este O Îmbrățișare pentru Sufletul Tau

Masajul  Facial REJUVAL nu este doar o simplă procedură de relaxare,  ci o modalitate eficientă de a-ți îmbunătăți atat sănătatea, cat și aspectul pielii, în timp ce îți oferă un moment de relaxare și răsfăț. Descoperă beneficiile acestui tratament minunat și bucură-te de o piele sănătoasă și o stare de bine!

Masajul Facial  REJUVAL este o tehnică terapeutică care implică manipularea delicată a mușchilor capului, fetei, gatului si umerilor, folosind mișcări usoare de alunecare și presiune usoara. Este o combinatie de proceduri de masaj facial si al scalpului, ce are la bază principii de echilibrare și revitalizare a energiei vitale a corpului.

Terapeutul lucreaza cu manevre delicate de masaj si presopunctura, asupra tesuturilor conjunctive si asupra celor 91 de muschi ai fetei, gatului, umerilor si scalpului.  

Filozofia din spatele Masajului  REJUVAL, este ca fata noastra este legatura dintre corp, minte, spirit si emotii.

Masajul facial REJUVAL îmbunătățește circulația sângelui, tonifiaza mușchii feței, gatului si decolteului si stimuleaza oxigenarea la nivel cerebral, favorizand astfel o stare de bine, atat fizic, cat si psihic.

Beneficiile Masajului facial REJUVAL:

 • Are efect antistres si relaxant prin eliberarea unei mari cantitati de endorfine in creier
 • Revitalizează Tenul îmbunătatind fluxul sanguin către piele, oxigenând țesuturile și eliminând toxinele acumulate, ceea ce duce la o piele mai luminoasă și mai sănătoasă.
 • Reduce durerile de cap si migrenele
 • Promovează Relaxarea și Bunăstarea Generală: O sesiune de masaj REJUVAL nu este doar despre îngrijirea pielii, ci și despre momentul tău de răsfăț și relaxare, care îți oferă o pauză binemeritată într-o lume agitată.
 • Stimuleaza pielea capului, reduce caderea parului si intareste radacina firului de par
 • Reduce oboseala ochilor
 • Reduce tensiunea si rigiditatea din zona capului
 • Amelioreaza si/sau indeparteaza starile de insomnie
 • Încetinește Procesul de Îmbătrânire: Prin stimularea producției de colagen și elastină, masajul facial poate contribui la prevenirea și reducerea apariției ridurilor și liniilor fine.
 • Reduce ridurile fine de expresie
 • Reduce parezele faciale dupa AVC

Dacă vrei să oferi unei persoane dragi, o experiență unică de destindere și revitalizare, ia în considerare Masajul Facial REJUVAL. Această tehnică specială este recunoscută pentru capacitatea sa de a reduce tensiunea și stresul, stimulând în același timp circulația sanguină la nivelul scalpului și favorizând relaxarea profundă. Este o metodă excelentă de a combate oboseala mentală și de a îmbunătăți claritatea gândirii, oferind o stare de bine generală.