Masaj Terapeutic

RESTORE Masaj Terapeutic

Bucură-te de O Viață Fără Tensiuni

Masajul terapeutic RESTORE, este o forma de terapie manuala care implica manipularea tesuturilor moi ale corpului pentru a imbunatati sanatatea. Aceasta include tehnici de masaj aplicate pielii, muschilor, tendoanelor, ligamentelor si articulatiilor pentru a stimula circulatia si  reduce tensiunea musculara.   Este un procedeu complex atat ca actiune, cat si ca modalitate practica de aplicare, deoarece abordeaza integral sau partial, din aproape in aproape, strat cu strat, toate partile corpului (tegument, tesut subcutanat, muschi, tendoane), urmarind atent raspunsul zonelor reflexe, a punctelor de pe meridianele energetice, cat si orice reactie psihologica a pacientului.

Masajul terapeutic RESTORE este indicat intr-o varietate larga de situatii, avand beneficii atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea mentala. Iata cateva dintre cele mai comune situatii in care masajul terapeutic poate fi deosebit de benefic:

Pentru Alinarea Durerii in:

 • Dureri de spate: Este una dintre cele mai frecvente probleme pentru care oamenii cauta masaj terapeutic. Poate ajuta la relaxarea si la elongarea muschilor care contribuie la durerea de spate.
 • Dureri musculare si rigiditate: Masajul poate reduce tensiunea din muschi si poate ameliora durerea si rigiditatea musculara.
 • Dureri de cap si migrene: Prin reducerea tensiunii din muschii capului, gatului si umerilor, masajul poate reduce frecventa si intensitatea durerilor de cap

Pentru Ameliorarea Stresului si a Anxietatii

 • Reduce stresul: Masajul promoveaza relaxarea si reduce nivelul hormonilor de stres, contribuind la imbunatatirea starii de bine generale.
 • Combate anxietatea: Este benefic pentru persoanele care sufera de anxietate, oferind un sentiment de calm si relaxare.

Pentru Imbunatatirea Circulatiei si Sprijinirea Recuperarii

 • Imbunatatirea circulatiei: Prin stimularea fluxului sanguin, masajul poate imbunatati circulatia si poate facilita transportul nutrientilor si oxigenului la nivelul tesuturilor.
 • Recuperare dupa leziuni: Ajuta la accelerarea procesului de vindecare a leziunilor, prin imbunatatirea circulatiei si reducerea inflamatiei.

Pentru Imbunatatirea Flexibilitatii si a Mobilitatii

 • Flexibilitate: Masajul poate ajuta la imbunatatirea flexibilitatii prin lucrul pe tesuturile moi si pe articulatii.
 • Mobilitat: Persoanele care se confrunta cu limitari de mobilitate pot beneficia de pe urma masajului terapeutic, deoarece acesta poate ajuta la reducerea durerii si la imbunatatirea gamei de miscare.

Pentru Imbunatatirea Somnului

 • Combaterea insomniei: Prin reducerea stresului si promovarea relaxarii, masajul poate contribui la imbunatatirea calitatii somnului.

Pentru Sprijinirea Sanatatii Mentale

 • Imbunatatirea starii de spirit: Masajul poate stimula eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, contribuind astfel la imbunatatirea starii de spirit si la combaterea depresiei.

Inainte de a incepe orice tratament de masaj terapeutic, este esential sa discutati cu un profesionist calificat. Acesta va poate oferi sfaturi personalizate si poate determina cel mai potrivit tip de masaj pentru nevoile dumneavoastra, tinand cont de orice conditii de sanatate existente sau potentiale contraindicatii.