Terapia Bowen

O abordare holistică pentru vindecarea și ameliorarea durerilor

Când Simplitatea Întâlnește Puterea Vindecătoare

Terapia Bowen este probabil, cea mai mare descoperire în domeniul sănătății, datorită rezultatelor uimitoare obținute în întreaga lume. Prin rezultatele sale, s-a impus în ultimii ani drept una dintre cele mai simple, eficiente și revoluționare terapii holistice existente în secolul XXI.

Ce este Terapia Bowen?

Terapia Bowen este mai mult decât o simplă tehnică manuală este o experiență holisitică care resetează corpul, mintea și spiritul pentru a promova vindecarea naturală și echilibrarea întregului corp.

Prin mișcări delicate și precise, terapeutul transmite prin presiuni ușoare, aplicate pe puncte specifice, mici impulsuri, bine controlate, către sistemul nervos vegetativ, stimulând organismul să se autovindece. Între secvențele de mișcări terapeutul lăsă pauze de câteva minute pentru că organismul să se poată reseta în ritmul propriu, la o stare de sănătate mai bună.

Afecțiuni care răspund bine la această terapie:

Există o gamă foarte vastă de boli acute și cronice pentru care terapia Bowen a oferit rezultate bune, variind de la remisie rapidă pe termen lung, la ameliorarea semnificativă a problemelor de postură, mobilitate, fiziologie, dureri și stare generală de bine.

Care sunt Beneficiile Terapiei Bowen?

  1. Diminuează durerile: Terapia Bowen este eficientă în gestionarea durerii musculare și articulare, oferind alinare rapidă și durabilă.
  2. Îmbunătățește mobilitatea: Prin stimularea fluxului de energie și relaxarea țesuturilor moi, terapia Bowen poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea, facilitând mișcarea liberă și fără durere.
  3. Reduce stresul, depresia, insomnia și anxietatea: Mișcările lente și ritmice ale terapiei Bowen promovează relaxarea profundă, reducând stresul și anxietatea și restabilind echilibrul emoțional.
  4. Îmbunătățește sistemul limfatic și circulator: Prin stimularea sistemului limfatic și a circulației sângelui, Terapia Bowen poate îmbunătăți circulația sângelui și poate contribui la detoxifierea corpului, susținând sănătatea generală.
  5. Sprijină și susține sistemul imunitar: Terapia Bowen ajută la echilibrarea sistemului imunitar, întărind capacitatea organismului de a se autovindeca și de a rezista la infecții și boli.

Cine poate beneficia de Terapia Bowen?

Terapia Bowen este potrivită și folositoare oricui, de la nou-născuți la persoane în vârstă, de la bolnavi care suferă de diferite afecțiuni, la persoane cu o stare bună de sănătate, dar care doresc să se întrețină, iar eficacitatea ei asupra oricărui tip de afecțiune este dovedită prin rezultatele avute, câștigând încrederea și popularitatea în rândul terapiilor complementare. Oferă alinare sportivilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu nevoi speciale, dovedindu-și succesul în tratarea problemelor musculare și osoase, fiind recunoscută și pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne.

Ședințele se aplică, la interval de 5 – 10 zile, însă recomandarea este de o ședință pe săptămână și minim 5 ședințe de tratament, în cazul afecțiunilor acute.

Resetează-ți Energia, Redescoperă-ți Zâmbetul

De ce să alegi Terapia Bowen?

  1. Este Potrivită pentru Toate Vârstele: Terapia Bowen poate fi adaptată pentru a fi folosită de la nou-născuți la vârstnici, oferind beneficii pentru întreaga familie.
  2. Complementară și fără Contraindicații: Terapia Bowen poate fi integrată într-un plan de tratament holistic, complementând alte terapii și abordări pentru o vindecare mai profundă și mai completă.
  3. Este o terapie Holistică care se adresează întregului corp, echilibrându-l din punct de vedere fizic, psihic și energetic.
  4. Este o terapie Noninvazivă, fără contraindicații sau reacții adverse.
  5. Este o terapie Eficientă: Cu rezultate rapide și durabile, terapia Bowen este o opțiune terapeutică eficientă pentru o gamă variată de afecțiuni și nevoi de sănătate

Unde nu reușește să vindece, atenuează și stabilizează

Terapia Bowen permite corpului să realizeze în ritmul său propriu însănătoșirea, iar terapeutul își adaptează constant tratamentul în funcție de evoluția pacientului. Întotdeauna veți veni cu plăcere la o ședință de terapie, căci de fiecare dată corpul dvs. va intra într-o profundă stare de relaxare, inițiind procesul de autovindecare.

Fiecare ședință este o investiție în sănătatea ta.

Dacă ești în căutarea unui mod de a te ajuta pe tine sau pe cei apropiați ție, să învingeți suferințele și durerile, alege Terapia BOWEN. Tot mai mulți oameni folosesc această terapie, ca să-și îndrepte coloana strâmbă, să devină fertili sau să-și rezolve alte probleme de sănătate.

Descoperă puterea vindecătoare a Terapiei Bowen și începe călătoria către sănătate și starea ta de bine, astăzi!